12 juli 2013

Ibland är saker och ting på topp!

Bra saker som hänt de senaste helgerna.
Middag vid O'Learys med Milena, Tove och Sara. Tyvärr avslutades kvällen tidigare än planerat (för min del) när jag hamnade att börja jobba några timmar tidigare än vad som stod på listan.
Dagen efter var det middag hemma hos Milena med Tove och självklart värden själv. Avslutade kvällen innan jobbet med att återuppliva gamla minnen genom att spela Tjejsnack. Vi svarade på frågor som Vem är du kär i?, Vem av dina medspelare kommer gifta sig först? och gjorde utmaningar som Dansa 30sekuder med en sopkvast!, Mima till fösta låten som kommer på radio!, Gå tjugo steg med händerna på hälarna! Öppna dörren och skrik att du gillar killar! Dessutom fick vi spådomar så som Du kommer att gifta dig med en kille från Finland! Du kommer att flyga helikopter! samt När du och dina kompisar åker på picknick kommer du möta din blivande man i tredje gatkorsningen!
Underbart!

Helgen efter var det TOTO-konsert som gällde. Många timmar jobb och många sålda öl, men allt var värt det! Mera sånt till Jeppis!

Eftersom juli är här och halva släkten fyller år har vi kaffekalasat och middagskalasat. Värt att nämnas är att min kära stål-mormor hunnit fylla 88 år. 88 år och still going strong, bor ensam hemma och fixar så gott som allting själv, trots att minnet, koncentrationen, synen och ryggen/nacken börjar ge vika.

Några (tre) jobbveckor till och så tamtadaaa sticker jag Viktor och Nici iväg till USA. New York och Denver, here we come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar