02 augusti 2012

Reunion

Ni vet när man gör allt möjligt annat bar för att skjuta upp det man egentligen borde.
Igår tog det en evighet innan jag (/vi) påbörjade packande. Jag ville inte börja, jag vill inte att USAvistelsen ska vara över för den här gången, även om jag vet att jag kommer att komma tillbaka.

När allt äntligen var nertryckt i väskorna, de var vägda och sedan ompackade för att slippa övervikt hoppade jag och hjärtat in i världens tystaste bil som kördes av min cast mate Gifford.
Reunion, Cheesecake factory, kramar och en helmassa "how are you?" och "what are you doing nowadays?" avslutades resan med. Lycklig som ett barn på julafton spenderade jag kvällen med inte mindre än 8 uppies från mitt cast. Bara två av dem, Kristine och Leslie har jag träffat sedan vi sade hejdå på Arlanda för 2,5år sedan ändå kändes det som om bara några dagar hade gått. Underbart!

Nu sitter jag och hjärtat på O'hare i Chicago och snyltar på Starbucks gratis wifi, knappa 3h tills flyget hemåt lyfter. Ser inte allt för mycket fram emot att sitta 9h i ett flygplan för att sedan bara vara i Helsingfors och ha en 6h bilresa framför sig..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar