27 januari 2014

Ett avslutat år och ett påbörjat.

Så. Här är jag igen. Nytt inlägg, nytt år, ny lägenhet.
Vad har hänt sedan sist, oktober? Tror faktiskt jag ska kika lite i min kalender för att ta reda på vad jag haft för mej.

Största delen av oktober gick ut på att vara ledig, rida och så lite jobb nu och då. Första oktober-helgen åkte hela familjen och hjärtat ner till Esbo för att inflyttningsfesta in fabror Janne med familj i deras nya hus. Riktigt trevligt och SNYGGT hus!
I slutet av oktober var det photo shoot som stod på schemat. Ina Norberg var som vanligt designern till en underbar kreation som fotades av Julia Lillqvist. För första gången blev jag fotograferad i studio vilket var riktigt nervöst, men när vi väl kom igång gick det bra! Slänger in en bild i slutet av inlägget.
Fortsatte dagen med att hänga med på en till fotografering som också fotades av Julia blev superfina bilder av modellen Erica Vänman. Avslutade dagen med en mini-bilolycka med Ina. En mosad bil, en kontroll vid sjukhuset och lite mer ont i nacken en vanligt några dagar. Men det kunde gått så mycket värre.

Novembers fylldes med betydligt med jobb än oktober men novermbers stora happening var ändå JKGs 100års jubileum som firades med pompa och ståt, tre stycken galor och en kamratsitz. Att uppträda tillsammans med drygt hundra andra  superduktiga gymnaster i alla olika åldrar är så himla roligt! Wow vilka galor vi bjöd på! Kamratsitzen senare på kvällen blev ett superminne! Själva maten och servicen var sisådär men sällskapet, underhållningen och dansen var toppen. En såndär kväll när man går runt och småler och blir hög på vänskap och glädje.
November avslutades med att jag och hjärtat "jobbade" i "baren" på stadens julgala som ordnades av bl.a. Jaro. Riktigt skoj att stå bakom en annan bar än den vanliga för en gångs skull, dessutom blev det betydligt kortare kvällar än vad vi är vana med.

December innehöll mest jobb av de tre sista månaderna men, trots vissa omständigheter, trivdes jag riktigt bra vid Västermalmdagis var jag vikarierade.
Födelsedagen firades med att få en fönsterruta krossad av en snöboll (skitungar! vem ni än var) och lugnt kaffekalas för mor, far, mommi, faffa och Tom och Solveig. Ja, och så var ju faktiskt Joel, Anette och lilla Iris in en vända. Vackert så!
Julen kom och gick. Julgröt här, julmiddag där, julklappsöppning på ett ställe och sedan på ett annat och så lite kaffe här och kaffe där och så avslutades julafton med ett par öl vid Netti. Har blivit lite av en tradition att fara dit på seino. Är riktigt mysigt faktiskt.

De tre sista månaderna under 2013 var jag och mamma så nära hästägare vi nångång kommer komma. Vi hade huvudansvaret för Fiona vilket betydde stallet varje dag. Vi kom fram till det vi alltid vetat - Vi kommer aldrig köpa häst. Det var roligt, lärorikt och givande månader men ack så mycket tid det tar!

Det nya året firades in hos Jonas och Jessi tillsammans med hela Westerlund-Wiklund-Snellman-klanen. Precis som förr. Jag fick, efter lite övertalning av hjärtat, vara ledig. Så otroligt skönt! Blev tyvärr inga partyhattar men en hel del god mat, smasiga efterrätt, raketer och så skumppa vid tolvslaget. Underbart att få fira med släkten igen en gång och inte jobba. Behövde det verkligen!

Och nu, det nya året. Idag skulle jag ha haft min första lediga dag men blev inringd att jobba på småbarnsavdelningen vid Kyrkostrandsdagis. Får hoppas på bättre lycka på sovmorgons och ledigdag-froten imorgon.

Jag och hjärtat har precis flyttat till en ny lägenhet, större och helt perfekt! Så småning om börjar allt vara på plats här så då  blir det väl inflyttningsfest.
För ett par dagar sen bokade jag in två resor. En stockholmsresa med hjärtat för att hälsa på bror om två veckor och så en Italienresa i sommar, en vecka med dansuppvisningar, kompisar, sol och säkert en hel del skoj. Can't wait!

Fiona har flyttat. Hon är numera Purmobo. Hennes ägare bestämde att hon inte längre skulle ha Fiona i sina ägor utan gå vidare utan häst. Det var inte bara en tår den dagen i december jag fick höra att hon skulle flytta och det var definitivt inte bara en tår i fredags när hon flyttade. Usch så sorgligt det var. Men vad kan man?

Nåja, en helmassa text senare ska jag slänga in en bild från senaste photoshooten.

BILDINFORMATION, 10-TAL
Foto: Julia Lillqvist 
Design: Ina Nordberg @ Deformed by Ina för projektet White Trash Ecobrides
Modell: Nina Snellman
Makeup: Tanja Cederblom
Makeup-produkter: Ekosoppi
Hår: Pernilla Lamminen @ Frisering Mari
Hårprodukter: am Naturprodukter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar