09 februari 2014

Stockholm

I måndags vaknade jag upp med världens förkylning, vi snackar verkligen förkylningarnas förkylning. Huvet fullt av snor, ögonen rinniga och med en röst som självaste farmen-Christina varit avundsjuk på. Fattar inte att man kan gå och lägga sig helt frisk och kry och vakna upp helt eländig. Nåja, det om det, veckan var tung. Barn med en hel massa ljud och energi när man själv inte alls är på topp är ingen vidare kombination. Som tur va var det bara en fyra dagars vecka för mej, jag och hjärtat hoppade i torsdags på flyget till Stockholm.

Och i Stockholm är jag nu, resan håller dock på att lida mot sitt slut. En halv timme till avfärd mot flygfältet. Resan hit var ett kapitel för sig, men kan lugnt säga att jag aldrig tidigare haft så ont i mina bihålor som jag hade i luften mellan Vasa och Helsingfors.

Här i Stockholm har vi hälsat på bror som flyttat hit för ett par månader sen, shoppat lite, ätit och druckit gått, varit på en mässa och så jag har träffat Therese.
Igår hängde vi en stund vid Stockholms skönaste bar, Noels. När vi tre, jag, hjärtat och bror, entrade stället bestod 50% av kunderna av jeppisbor. Och fler jeppisbor kom, så också andra förståss. Awesome ställe, awesome betjäning!

Mat leveread av mina springpojkar. Snart startar hemresan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar