01 september 2015

Välkommen höst.

Sommarledigheten avslutades med resande hit och dit.
En underbar vecka på Gymnaestrada i Helsingfors. 21 000 gymnaster från 51 olika länder, dansglädje, mänskomöten, uppträdande, vänskap, glädje och lycka rakt igenom.
Fortsatte med några dagar på den tyska landsbygden. En resa som var riktigt bra men ändå inte som jag tänkte det. UWP-reunion (på två personer), en födelsedagsfest som heter duga, en ridtur på en toppenhäst och flera riktigt trevliga tyskar. Avslutade Helsingfors-Tyskland-resan med 5h på Münchens flygfält (kunde lätt konstatera att det var det hittills bästa flygfältet jag varit på) och en natt hos hjärtats bror när jag var tillbaka i Finland.

Väl hemma var Jakobs dagar i full gång. Blev jobb onsdag, fredag, lördag, resebokning på fredagen och avfärd till Amsterdam på söndagen.
En vecka i Amsterdam var det allra sista som hände under min semester. Bra så! Shopping, museum, fint hotell, god mat, härliga caféer och pubar och underbara vägar att ströva längs. Behövs mer?

Hösten är här och jag är redo. Skolstarten skedde för tre veckor sedan och barnen börjar så småningom bli varma i kläderna. Nya kollegan är toppen och detta året kommer nog bli riktigt, riktigt bra!
Venetziansk är firad ute vid Mässkär som sig bör, denna gång med även mina päron på plats. Skoj!
Och Spotlight med tillhörande hårshow har passerat.

JKG-säsongen startade igår och traditionsenligt startar jag den med förkylning. Helt otroligt att det jämt blir så. Trots rinnande nos tog jag upp min karriär som ledare igen idag. Ack så söta dom små töserna är. Bara att försöka hålla deras dansintresse vid liv nu så de fortsätter hösten ut.

De va den uppdateringen. Välkommen höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar