25 juli 2012

Denver, we meet again

Personalfesten kom och gick, dagen efter kom och gick fruktansvärt långsamt. Så mycket att göra och så mycket dagen efter. E huvu dum får kroppi lid, så är det ju bara.

Efter en hel dag med "snart ska vi städa och packa" och "vi borde verkligen inte ligga på soffan mer utan göra något viktigt" slängde vi ner lite saker i varsin kappsäck, dammsög golvet, lät diskmaskinen diska lite disk och så hoppade vi i bilen mot Helsingfors.

Från att vi startade hemma i Jakobstad och tills vi kom till mitt amerikanska hem i Denver tog det 29h. 29h resa! Bil, paus hos Daniel i Helsinfors, flyg till London, flyg till Chicago, försenat flyg till Denver, bil hem till Andy och Rick.

Det är underbart att vara här igen. Andy, Rick och hundarna är sig lika. Huset är sig likt och liksom förra gången så åskar och blixtrar det första kvällen jag är här.
Det bor tre andra host kids här nu just, en colobianska som på flera sätt är lik Therese som jag bodde med, en mexianska som verkar super trevlig och en lika trevlig amerikan (staff) som tyvärr åker iväg imorgon.

Imorgon blir det sovmorgon för mig och hjärtat och sedan ska vi försöka orientera oss med buss till Down town Denver. Önska oss lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar