11 juli 2011

Dag åtta

Sista hela dagen på lägret. Det har varit ett bra läger, men hjälp vad det känns som om jag varit här länge. Ska bli helt otroligt skönt att få sova i egen säng igen, inte vara tvungen att stiga upp 8 på morgonen samt få göra vad man vill, när man vill.

Största delen av lektionstiden (då konfrimanderna är på lektion och ledarna vanligtvis sover) idag har gått ut på att öva in ett Lifehouse-drama vi hade på andakten samt planera och fundera över kvällsprogrammet.

Jag har gått och blivit helt dunderförkyld. Näsan rinner. Ögonen rinner. Jag blir andfådd av att gå upp för trapporna till andra våningen. Men, jag tror det kommer bli en bra kväll!

Nu gruppsamling.

Mitt-i-natten-uppdatering.

Det blev en bra kväll! Riktigt bra!
Den sista middagen med sketcher som pausprogram var bland de bättre, kvällssim plus bastu var skönt, Lifehouse-dramat gick finfint (jag spelade döden. Spännande.), ljusandakten var stämningsfull, att chilla nere vid stranden var minnesvärt och att titta på när några konfrimander lekte "billifyllo" var mer än skoj!

När konfrimanderna, betydligt senare än vanligt, blev tvungna att söka sig upp från stranden mot sina sängar körde jag en "Emma" och sade åt dem hur besviken jag skulle bli om de sprang ut inatt och hur mycket det skulle förstöra stämningen. Klockan är nu tio före fem och än har de inte sprungit ut. Kanske jag lyckades.

Ska vaka till fem för att se till att de inte springer ut då. Om de, som jag hoppas, bestämt sig för att stanna på insidan blir sömn för mig. Tre timar till väckning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar