25 april 2010

Småstad

Tredje kvällen (dock bara andra i rad) vid O'learys är avklarad och denna var nog lika bra som de föregående. Har tydligen redan blivit klassad som stammis där, vilket är helt okej eftersom att priserna plötsligt rasade en del. Gillas!

En trevlig grej med Jakobstad är nog att man en kväll som denna kan, mer eller mindre, utan sällskap fara på krog eftersom att man alltid hittar någon där man känner. Lite charmigt är det nog att bo i en småstad även fast det rätt ofta är sådär lagom småtråkigt. Ikväll hade jag visserligen sällskap, nästan iaf. Mitt sällskap jobbade dock och traskade runt med sin kamera och förevigade minglandet.
Efter några om och men och ett felskickat sms kom både jag och V oss hem, med bil. En till positiv sak med att bo i en småstad var man alltid känner någon. Oftast hittar man någon som är nykter, skötsam och chaufför.

Imorgon blir det möjligtvis ett till O'learys besök, beror lite på när M kommer från Vasa. Kanske, KANSKE, blir det att fara och heja på Jaro också, vi får se. Är man vän med fotbollsfantaster så blir man mer eller mindre tvingad till sånt ibland. ;D

Sovdags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar